מטגנים את בצל עד לשקיפות מוסיפים את הגמבה ומטגנים מעט ,מוסיפים את הלפת מוסיפים את הפפריקה ,כרכום, פלפל שחור, מלח ,מוסיפים , בוחשים קלות ומוסיפים מעט מים ,מטים את הסיר מצד לצד כדי לתת לרוטב להגיע לכל פינה מוסיפים את הדגים ,וכן השמן זית ,מטים שוב את הסיר מצד לצד ובעזרת כף מעבירים את הרוטב מעל הדג ,חותכים פלפל ירוק חריף לעיגולים ומוסיפים לסיר יחד עם שיני שום חתוכות (שיורגש טעם השום) מנמיכים את האש כחמש דקות לפני כיבוי הלהבה קוצצים כוסברה ומפזרים מעל. בתיאבון