1 מנקים ומייבשים את עלי הבננות.
2 מערבבים את אבקת הכורכום, רסק הצ'ילי הירוק, המלח ומחית החרדל בקערה. מוסיפים את שמן החרדל ומערבבים.
3 מכניסים את הדגים לתערובת ומשרים 15 דקות.
4 מברישים את עלי הבננה במעט שמן ומניחים את הדג המושרה במרכז העלה.
5 עוטפים כל חתיכה של דג בעלה בננה וקושרים עם חוט תפירה (ללא צבע).
6 מניחים את הדגים בתוך שושנת אידוי ומבשלים בסיר עם מים רותחים במשך 15-20 דקות.
7 ניתן לאדות את הדגים בסיר בו מבשלים את האורז הלבן עם מתקן אידוי שיכול לצוף מעל האורז המתבשל. מגישים חם עם אורז.