לוקחים קערה שמים מים ומלח עם קצת לימון לוקחים את הדג שוטפים במים קרים ומכניסים לקערה משרים במשך חצי שעה כדי להוציא את כל הלכלוך מהדג
לוקחים כוס שמים בפנים את השמן הפפריקה והמלח ומערבבים ונותנים לזה לנוח
לבנתיים מתחילים להכין את הכוסברה,השום והגמבה
שוטפים את הכוסברה טוב טוב מקלפים את השום וחותכים את הגמבה לרצועות
לוקחים סיר ומתחילים לסדר את הכוסברה בכל תחתית הסיר מפזרים מעל את הגמבה ואת השום
לוקחים את הדג ושוטפים במים קרים ומתחילים לסדר בסיר ושופכים מעל את השמן שעירבבנו עם הפפריקה והמלח מוסיפים 2 כוסות מים ושמים על האש מבשלים במשך 45 דק׳
מידי פעם לוקחים קצת מהרוטב ושמים מעל הדג ובודקים אם חסר מים במידת הצורך להוסיף מים
לוקחים סכין ובודקים שהשום והגמבה רכים
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
בתאבון:)