1 מקציפים את החמאה, אבקת הסוכר, המלח וגרגרי מקל הווניל במיקסר, עד שמתקבלת תערובת קרמית. מוסיפים את החלמון והשמנת המתוקה וממשיכים להקציף. מוסיפים לבסוף את הקמח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
2 מחלקים את הבצק ל-2. מוסיפים לחצי אחד את הקקאו ולשים עד שהוא נטמע היטב בבצק.
3 עוטפים את שני הבצקים (כל אחד לחוד) בניילון נצמד, ומקררים לחצי שעה במקרר.
4 על משטח מקומח מעט, (או נייר אפייה, ממנו קל יותר אחר כך להרים את הבצק), מרדדים מכל בצק מלבן בעובי 5 מ"מ. משתדלים ששני המלבנים יהיו בגודל זהה.
5 מניחים את הבצק הכהה מעל הבצק הבהיר, ומגלגלים לנקניק.
6 פורסים עוגיות בעובי 5 מ"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות למשך 12 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!