המצרכים :
הצעות לתוספות:
אופן ההכנה:1 שמים את השוקולד והחמאה בקערה שמתאימה למיקרו ושופכים עליהם את החלב המרוכז. 2 מחממים 30 שניות, מערבבים וחוזר חלילה, עד שהשוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה. 3 לגרסה ללא תוספות: מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20*20 מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמד (כדי להקל על החילוץ), ושולחים למקרר לשעתיים, להתייצבות; לגרסה עם תוספות: מערבבים את התוספות שרוצים בזריזות לתוך התערובת (לפני שהיא תספיק להתקשות), מעבירים לתבנית של 30*20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה או בניילון נצמדושולחים לקירור לשעתיים. 4 חותכים לקוביות ומגישים. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |