המצרכים (10 מנות):לסיגרים:
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת. מוסיפים לה את החמאה והסוכר ומערבבים עד שהחמאה והסוכר נמסים שניהם. מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים כ-2 דקות. מוסיפים את הצימוקים, הלימון והקינמון ומערבבים בעדינות. מוסיפים גם את אבקת הפודינג, מערבבים ומסירים מהאש. מצננים. 2 פורסים עלה פילו, מברישים במעט חמאה ומניחים מעליו עלה נוסף. חותכים את 2 העלים לחצי, מורחים קרם לוטוס בשכבה דקה על העלה, מניחים את תפוחי העץ ומגלגלים לסיגר מהודק. חוזרים על הפעולה עם כל העלים והמילוי. 3 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים עליה את הסיגרים. אופים 15 דקות, מוציאים ומפדרים באבקת סוכר. מגישים חם. >> בשבוע שעבר הכנו מוס לוטוס עם רוטב קרמל מהיר>> שדרוג לטוסט: קסדייה עם בטטה וגבינות |