המצרכים (8 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 טורפים היטב בקערה קטנה קורנפלור וכוס אחת של חלב. מניחים בצד. טורפים כוס חלב אחת עם קורנפלור | צילום: ערן לוי, mako אוכל2 מחממים את שתי כוסות החלב הנותרות ביחד עם השמנת, המייפל, הסוכר, תמצית הווניל והמלח. 3 מביאים לרתיחה את התערובת ומערבבים מדי פעם. מוסיפים תוך כדי טריפה את תערובת החלב והקורנפלור ומביאים שוב לרתיחה. מאחדים בין התערובת, וטורפים | צילום: ערן לוי, mako אוכל4 מעבירים ל-8 כלים אישיים (או אחד גדול), מכסים בניילון נצמד צמוד צמוד לפודינג, ממש עליו (כדי שלא יקבל קרום), ומצננים 4 שעות לפחות. 5 מגישים עם הפירות והמייפל. מבט אחרון לפני זלילה | צילום: ערן לוי, mako אוכללבלוג של עידית - טעים!
|