פנקייק עגבניות, פרמזן ובזיליקוםסיכוי לא קטן שגם אם תחפשו מתכון יותר קל מזה, לא תמצאו. פנקייק מלוח עם עגבניות מגורדות, פרמזן ועלי בזיליקום טריים, שהולך נהדר עם יוגורט, גבינת עזים, וגם לבד
ארז קומורובסקי
| mako אוכל
| פורסם 02/09/14 06:02
|
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה בינונית את הקמח התופח, המלח וזרעוני הכוסברה הכתושים. 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב. 3 יוצקים את תערובת הביצים לתערובת הקמח. מוסיפים את העגבניות המגוררות, עלי הבזיליקום והפרמזן ומערבבים לבלילה אחידה. 4 מחממים מחבת על להבה בינונית- גבוהה. כשהמחבת לוהטת משמנים אותה במעט שמן זית ויוצקים כמות של כ-3 כפות מהבלילה. משטחים בעזרת צידה הקמור של כף לשכבה אחידה. 5 מטגנים את הפנקייק עד שצצות בועות, הופכים בעזרת מרית ומטגנים גם מהצד השני. מעבירים לצלחת ומטגנים את יתר הבלילה. >> בפעם הקודמת הכנו טארט תאנים אפוי בקרם שקדים |