לביבות ברוקולי קיציותכשלוקחים לביבות פשוטות (אבל טעימות בטירוף!), ומגישים אותן עם מטבל זריז של יוגורט לימוני וקווץ' של עגבנייה - אפשר להרשים אפילו את מלכת אנגליה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 29/06/21 07:04
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
ליוגורט המתובל:
להגשה (אופציונלי):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות. 2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות עד הזהבה (אפשר גם לאפות ב-200 מעלות על נייר אפייה משומן כ-15 דקות, או עד הזהבה). 3 מערבבים בקערה את מרכיבי היוגורט המתובל. 4 מגישים את הלביבות עם מטבל היוגורט וקישוט של עגבניות ושמן זית. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? לביבות ברוקולי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |