פאדג' חמאת בוטנים עם שוקולד ופצפוציםעם קפה או בלעדיו, ואולי בכלל עם כוס חלב כמו בסרט אמריקאי טוב. ריבועי הפאדג' המושלמים האלה מכילים בתוכם כל כך הרבה טוב, שלא תוכלו להפסיק לנשנש אותם. מילה של כאלה שניסו
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 22/03/16 10:23
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20*20 ס"מ:
אופן ההכנה:1 שמים בקערה את החמאה, חמאת הבוטנים, הווניל והחלב, וממיסים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מוסיפים לתערובת את אבקת הסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה. 3 מוסיפים את פצפוצי האורז והשוקולד הקצוץ ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5 מקפיאים במשך 1-2 שעות או עד שהפאדג' קפוא ויציב לחלוטין. 6 חותכים לקוביות בגודל הרצוי ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו אוזני המן במילוי שוקולד-אגוזים וסוכריות צבעוניות >> בדקנו וזה עובד: פאדג' חמאת בוטנים ב-3 מרכיבים בלבד לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |