קיש פלפלים וגבינת עזיםהטעם המועצם של הפלפלים הקלויים משתדך נהדר לגבינת העזים, וביחד הם נותנים פשוט פצצה של עבודה. קיש נהדר לאירוח, או סתם לארוחת ערב חלבית ביתית
שף אמיר שגב, גלי'ס
| mako אוכל
| פורסם 05/08/14 08:46
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
|
המצרכים (8 מנות):לבסיס:
למלית:
לרוטב רויאל:
אופן ההכנה:1 מכניסים קמח, מלח וקוביות חמאה למעבד מזון ומפעילים עד לקבלת פירורים. מוסיפים ביצה ומים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד. 2 משטחים את הבצק לעובי 1.5 ס"מ, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. 3 מקמחים משטח עבודה, מקמחים קלות גם את הבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ (קצת גדול יותר מתבנית בקוטר 26 ס"מ). מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. 4 חותכים את הפלפל הקלוי לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ומפזרים על תחתית הפאי. מפוררים את גבינת העיזים מעל הפלפלים. 5 מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ויוצקים אותו מעל הפלפלים והגבינה. 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 40-50 דקות עד שנוצר קרום זהוב בחלקו העליון של הקיש. שף-קונדיטור אמיר שגב הוא הבעלים של קונדיטוריית גלי'ס - דברים שאבא שלי אופה בכפר סבא, טלפון להזמנות: 09-7670133. >> בפעם הקודמת הכנו חלה מקמח מלא>> אורז משודרג עם אפונה, גזר וטונה |