חטיפי פיצה אפוייםשבלולי בצק פריכים וטעימים עם רוטב עגבניות, גבינה צהובה וזיתים - תודו שמדובר בנשנוש האולטימטיבי לכל מסיבת יום הולדת, ואפילו סתם לארוחת ערב כיפית עם הילדים
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 23/04/14 09:50
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (25 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 לשים היטב את כל חומרי הבצק לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה. 2 מחממים תנור ל-180 מעלות ומערבבים את חומרי המלית למעט הגבינה. 3 מקמחים היטב את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ. מורחים את המלית ומפזרים גבינה. מגלגלים לרולדה, מהדקים וחותכים לפרוסות בעובי 4 ס"מ. 4 מסדרים את שבלולי הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה כשהמלית פונה כלפי מעלה. אופים 30 דקות. מצננים מעט ומגישים. * כדי להפוך את שבלולי הפיצה לחטיפי יום הולדת ניתן לקנות מקלות קטנים בחנויות יצירה, ולאחר האפייה לנעוץ בכל שבלול מקל. בקרו בבלוג של אינס ואפיק - תיק אוכל |