פשטידת פסטה, תירס וגבינותדרך טעימה להיפטר מהפסטה שבארון לפני פסח - פשטידה בסיסית וטובה עם תירס, גבינת פטה וגבינה צהובה, שמשמשת כפחמימה טעימה ליד סלט או ירקות בתנור. אם אתם ממש מתעקשים, אפשר להחליף את התירס בירקות מבושלים
| mako אוכל
| פורסם 30/03/15 11:16
צילום: אימג'בנק / Thinkstock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים. 2 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 3 טורפים בקערה גדולה ביצים. מוסיפים קמח, מלח ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המבושלת, התירס, הגבינות וכף שמן זית ומערבבים רק עד איחוד.4. מעבירים לתבנית פיירקס בינונית ומכניסים לתנור לאפייה של כ-45 דקות, או עד שהמאפה מזהיב. >> בפעם הקודמת הכנו גיוזה עוף ופטריות>> לכל המתכונים לפסח |