קנלוני קשקבל וברוקוליקנלוני ממלואים בברוקולי, ריקוטה וקשקבל, ברוטב עשיר של שמנת ועירית, שיזרקו אתכם לסיבוב קטן באיטליה ככה סתם לארוחת הצהריים, וכל זה בחצי שעה של עבודה בלבד. איך שלא תסתכלו על זה - שווה
טל כהן
| מחלבות גד
| פורסם 25/06/15 12:35
צילום: דן לב, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית מלבנית בינונית:
לרוטב שמנת:
אופן ההכנה:1 מכינים את המלית: מערבבים חצי מכמות הקשקבל המגורר, הברוקולי, הריקוטה, הביצים, המלח והפלפל. 2 מעבירים את התערובת לשק זילוף וממלאים את הקנלוני במלית (אפשר לעשות את זה גם בעזרת כפית). 3 משמנים מעט את תבנית בינונית ומניחים בה את הקנלוני הממולא. 4 מכינים את הרוטב: מבשלים את השמנת המתוקה והעירית. מוסיפים מלח ומצמצמים את הרוטב עד לחצי מהכמות על אש נמוכה (מערבבים עם כף עץ עד שהרוטב מסמיך). 5 מוזגים את הרוטב מעל הקנלוני. מגררים את יתר הקשקבל מעל. 6 מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות (טורבו) ל-25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-5 דקות. >> טירמיסו תענוג בכוסות אישיות>> חטיף בריא: עגבניות שרי צלויות עם פרמזן |