עוגיות גבינה מלוחותגבינה בולגרית, גבינה צהובה וגם תבלינים, שביחד נותנים ביס קטן ונהדר. אפשר לאכול אותן כחטיף מלוח, לצד סלט או להגיש לאורחים - הכל הולך
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 23/07/14 08:44
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (25 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2 מקמחים את משטח העבודה ומעבירים אליו את הבצק. מרדדים אותו לעובי של כחצי ס"מ וחותכים אותו למשולשים בעזרת סכין. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל תבלינים. 3 אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומגישים לצד גבינה מתובלת בשמן זית ותבלינים. בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל >> מאפה שזיפים מדרום ארצות הברית>> סוגרות פינה: לחמניות טונה וגבינה |