כריך בלקני קלאסיאספו על משטח העבודה שלכם שתי פרוסות לחם, פסטו, מיונז, בולגרית, פלפלים קלויים, קישואים ועגבניות שרי – והכינו בקלות את הסנדוויץ' הטיפוסי והכל-כך מעולה הזה
שף גילי חיים
| הלמנס
| פורסם 26/01/14 11:38
צילום: istockphoto
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מורחים פרוסה אחת של הלחם בפסטו ואת השנייה במיונז.
2 מניחים את פרוסות הגבינה, ומסדרים מעליהן את רצועות הפלפל הקלוי, הזוקיני, עגבניות השרי ועלי הארוגולה.
3 מכסים ומגישים.
>> מבשלים עם הילדים: חטיפי אנרגיה |