עוגיות גרנולה, קוקוס וקפהיש כל כך הרבה סוגי עוגיות בעולם, ובכל פעם מחדש קשה לנו לבחור עם מה להתפנק. כשהגיע אלינו המתכון הזה, לא היססנו ומיד הפשלנו שרוולים ויצאנו לעבודה. עם הקפה הקר או סתם כנשנוש בכל שעה ביממה
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 01/08/16 08:32
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
|
המצרכים (35 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2 מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במהירות גבוהה את החמאה, הסוכר, המלח, תמצית הווניל והקפה, עד לקבלת תערובת קרמית, אחידה ורכה. 3 מוסיפים את הביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4 מוסיפים את הקמח, הסודה, שיבולת השועל, הקוקוס והשוקולד, ומערבלים עד לקבלת גושי בצק גדולים. 5 מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה ויוצרים כדורים בגודל של אגוז מלך. מניחים את הכדורים במרווחים על גבי התבניות ומשטחים מעט את החלק העליון. 6 אופים במשך 10-13 דקות או עד שהעוגיות זהובות. 7 מצננים לחלוטין ומגישים. * העוגיות נשמרות עד שבוע בצנצנת אטומה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |