חצילים ברוטב עגבניותחצילים בתנור זה להיט, אם מוסיפים להם רוטב עגבניות אז בכלל, ואם מעל הכל מפנקים אותם בשכבה יפה של גבינה, שמקבלת מכת חום בתנור - זה כבר לגמרי הסוף. אז ככה
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 05/10/21 07:10
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 חוצים את החציל וחורצים בכל אחד מהחצאים בסכין בצורת שתי וערב. 3 מערבבים את חומרי הרוטב, ושופכים חצי ממנו לתבנית. 4 מסדרים את חצאי החציל על הרוטב ושופכים את שאר הרוטב מלמעלה. ממליחים ומפלפלים. 5 מכסים בניר אפייה ורדיד אלומניום ומכניסים לתנור ל-30 דקות. 6 מסירים את הכיסוי, מפזרים גבינה וצולים עוד כ-10 דקות, או עד הזהבה. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |