פורסים את הכרשות (זורקים את העלים הירוקים ואת השורשים) לעיגולים קטנים
חותכים את השומר לפרוסות קטנות
שמים בקערה עם מים ושוטפים היטב כדי להוריד את החול מהכרשה
מסננים ומכניסים לסיר ומכסים במים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים במשך 40 דקות.
שוטפים היטב את קליפתו של תפוח האדמה ומוסיפים אותו לסיר הכרשה אחרי 10 דקות . מוציאים אותו בערך אחרי 25 דקות או עד שהוא מתרכך.
שוטפים את תפוח אדמה במים קרים וקולפים - מועכים את התפוח אדמה לפירה ושמים בקערה גדולה.
מסננים את הכרשה והשומר ומשהים לצינון במסננת.
שוטפים את הסלרי וחותכים אותו לחתיכות קטנות - גם השום והבצל
אני הכנסתי למעבד מזון וטחנתי את הבצל - סלרי ושום ביחד
אחר כך הכנסתי את הכרשה והשומר וטחנתי מעט
מוסיפים את הבלילה ואת הביצה לפירה ומערבבים טוב, מוסיפים את פירורי הלחם ואת הקמח, מערבבים
מתבלים - יוצרים קציצות עגולות ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 30 עד 40 דקות.