נקלה מעט את גרגירי השומשום על מחבת יבשה, עד שהם מזהיבים מעט ונניח בצד.
נכין את אטריות הסובה לפי הוראות היצרן.
בינתיים, לתוך קערה נוסיף את החומץ, רוטב הסויה, הדבש ושמן השומשום,
נוסיף את טבעות הבצל הירוק ונערבב היטב.
שימו לב שאטריות הסובה מבשלים זמן קצר, כשש דקות בלבד,
אחרת הן נהיות דביקות ולא נעימות לאכילה.
לאחר שהאטריות מוכנות, נסנן אותן ונוסיף לקערה עם הרוטב והבצל,
נערבב היטב ונוסיף את גרגירי השומשום.
* מומלץ לחכות כחצי שעה לפני האכילה, בזמן הזה האטריות סופגות את הטעמים..