אופן ההכנה:
לחמם את שמן הזית והחמאה , להוסיף את הבטטה ולטגן עד השחמה,
להוסיף את היין הלבן ולצמצמם אותו.
להשרות את הזעפרן במים הרתוחים 10 דקות
לקחת שליש מכמות הפסטה ולהשחיל לכל אחד חסילון אחד
השליש השני להשחיל טבעת קלאמארי
ובשליש האחרון להשחיל את הגבינה
להוסיף את השמנת ולרכז , לתבל עם הזעפרן והמים ואגוז המוסקט, פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם,
להוסיף את הפסטה ולערבב יחדיוו.לבשל 10 דקות,
להגיש עם שפע פתיתי פרמז’ן