בסיר על להבה נמוכה לטרוף חלמונים (במטרף יד), חצי כוס סוכר וחלב ולהביא לנקודת הרתיחה בלבד תוך בחישה. להוריד מהאש.
לערבב את הג`לטין עם כף סוכר ולהוסיף לתערובת החלב בהדרגה תוך כדי בחישה מתמדת. מחזירים לאש עד לנקודת הרתיחה בלבד תוך כדי ערבוב. לקרר.
מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים לתערובת בערבוב עדין בעזרת המטרף. מקציפים את השמנת עם סוכר הוניל ומכניסים לתערובת בעדינות.
שופכים את התערובת לתבנית זכוכית. מכניסים פנימה עוגיות אוריאו כהות (לדחוף פנימה עם האצבעות).
להכניס למקרר למספר שעות לייצוב.