מכינים אורז ע"י הרתחת מים חמים עם מלח, תהליך שלוקח בסביבות ה20 דקות. בזמן שהאורז מתבשל במחבת נפרדת מטגנים חזה עוף עם מעט שמן, כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים למחבת את הטריאקי, מעט סויה (מלוח ולכן מהווה תחליף למלח במקרה זה) מעט דבש (הטריאקי כבר מספיק מתוק) ומעט פלפל שחור. לריכוך חזה עוף ניתן להשתמש בקורנפלור לפני ההכנסה לטיגון, לבריאים מבינינו- ניתן להחליף את הדבש בסילאן ולהוסיף לאורז אפונים מבושלות. שדרוג בריא וטעים. בתיאבון