1 מטגנים את כרעי העוף בשמן במחבת רחבה מעל להבה גבוהה עד הזהבה – 5 דקות מכל צד.
2 מוסיפים את העגבניות החתוכות, אפונה, גזר קצוץ ותבלינים. מטגנים תוך ערבוב 3 דקות עד ריכוך קל של הירקות. מוסיפים ציר עוף ורסק, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומתקנים תיבול.
3 לאטריות: מטגנים את האטריות בשמן עד שמזהיבות. מוסיפים את המלח ומים רותחים, מכסים ומבשלים כ-3 דקות על להבה בינונית-נמוכה, עד שהאטריות רכות.מגישים לצד העוף.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים