המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. בינתיים שוטפים את הכרעיים ומייבשים היטב. 2 מערבבים היטב את כל המרכיבים (למעט העוף). מערבבים את העוף עם הרוטב ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, או תבנית חרס בעלת מכסה. 3 אופים מכוסה (בנייר כסף או במכסה) כשעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כרבע שעה, עד שהעוף משחים מעט. הערות: * אפשר אפילו לאפות שעה וחצי בסך הכל * אפשר לערבב עם הרוטב ולהוסיף לתבנית גם תפוחי אדמה קטנים בקליפתם או גדולים וחתוכים. * אפשר גם לאפות בשקית קוקי >> בשבוע שעבר למדנו איך קוצצים בצל כמו מקצוענים |