1 קילוגרם בשר פרגיות נקי (כרעיים של עופות צעירים ללא עצמות)
מיץ מלימון אחד בשל
1 כוס יוגורט
1 בצל גדול מגורר דק
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 כף פלפל שחור גרוס חריף
1 כפית הל כתוש דק
1/2 כפית כורכום
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח (בתרנגולת מוכשרת, אין צורך להוסיף את המלח)
אופן ההכנה:
1 מערבבים את חומרי המרינדה, משרים את הפרגיות במרינדה כ-8 שעות, ומניחים במקרר מכוסה בניילון. 2. משפדים את הפרגיות על שיפודי ברזל, צולים בגריל פחמים חם בינוני למשך דקות אחדות בכל צד, תוך כדי הברשתם במרינדה.