1 קולים את כל התבלינים על מחבת ברזל יבשה למשך שניות אחדות, עד שריחם יתפשט באוויר. 2. כותשים דק במכתש ובעלי, או במטחנת תבלינים. 3. מעסים את חלקי התרנגולת בתערובת התבלינים שהכנתם ושערבבתם עם השמן הצמחי. 4. מוסיפים את המלח. 5. מחממים היטב מחבת ברזל שטוחה וגדולה. 6. מכניסים את התרנגולת למחבת החמה, ומטגנים כמה דקות מכל צד. 7. מוסיפים את הכרובית וממשיכים בטיגון. 8. מוזגים את חלב הקוקוס לתוך המחבת ומבשלים עד שהוא מסמיך. 9. מוסיפים את אפונת הגינה הטרייה, וממשיכים בבישול עוד כ-2 דקות. 10. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.