מביאים לרתיחה בקלחת את היין והדבש, תוך בחישה. מבשלים במשך כ-5 דקות, ומניחים בצד.
במחבת רחבה מטגנים את פרוסות תפוחי העץ עד להזהבה משני הצדדים. מניחים בצלחת נפרדת עד שמסיימים לטגן את כל הפרוסות.
על הפרוסות האחרונות שבמחבת מסדרים יפה את כבדי העוף. מוסיפים מעליהם את פרוסות התפוחים שבצלחת ומוזגים מעל את רוטב היין בצורה שווה.
מנערים את המחבת כך שהרוטב יגיע לכל הכבדים, הופכים אותם בזהירות ומנערים את המחבת שוב.
להגשה: מסדרים בצלחת מצע של פרוסות תפוחים, עליהן מניחים כבדי עוף, ומעטרים ברוטב שנוצר במחבת. אפשר להגיש בתוספת פירה תפוחי אדמה או אורז לבן.