את הפתי בר טוחנים במיקסר מעבירים לקערה קטנה ומערבבים עם ממרח ריבת החלב , את ריבת החלב מוסיפים לאט לאט עד שמתקבלת תערובת שניתנת לעיצוב. את התערובת משטחים אותה בתחתית התבנית עם כלי רטוב או ידיים רטובות. את השכבה הראשונה, במיקסר מערבבים את השמנת ו הפודינג ביחד עד מרקם אוורירי ומעבירים לתבנית. את המסקרפונה הסוכר והשמנת (מעט שמנת ) מערבבים עם מזלג לאט, ומוסיפים על התבנית. לבסוף ממסים את השוקולד עם השמנת ויוצקים על המסקרפונה (מוטב לא ליצוק את השוקולד מיד לאחר שנמס אלא אחרי שיתקרר שתי דקות) ומעל מקשטים עם הפקאנים.
מקררים לשעה וחצי ובתאבון :)