המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). 2 ממיסים 30 גרם חמאה עם 150 גרם שוקולד. 3 מפרידים את הביצים לשתי קערות. 4 מערבבים את החלמונים עם כף סוכר ומוסיפים באיטיות לשוקולד המומס, יחד עם קמצוץ מלח. 5 מקציפים את החלבונים עם שתי כפות סוכר ומוסיפים לשוקולד בזהירות. 6 מעבירים את העיסה לתבנית, ודופקים קלות את התבנית על השיש כדי שייצאו בועות האוויר. 7 אופים כ-30 דקות, ובודקים עם קיסם אם מוכן. מניחים להצטנן. 8 ממיסים 100 גרם שוקולד עם ½ כמות שמנת מתוקה. מקציפים את החצי השני, ומוסיפים לתערובת השוקולד והשמנת. 9 שופכים את תערובת השוקולד על העוגה הקרה. 10 המלצה: להקפיא את העוגה ולהוציא כמה שעות לפני הגשה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! למתכונים הקודמים של מלי עזר:>> עוגת טריקולור>> עוגה עם 2 סוגי שוקולד |