1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר במהירות בינונית. 3. כשמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים את החמאה המומסת והסילאן ומערבבים היטב. 4. מוסיפים תוך כדי עירבוב את ממרח התמרים, אבקת השקדים, הקינמון ומיץ הלימון עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5. מוסיפים במהירות נמוכה את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים כ-2 דק' עד שכל הקמח נבלע היטב בתערובת. 6. יוצקים את הבלילה לתבנית מאורכת המרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התפוחים, תוחבים אותם פנימה עם הידיים ומפזרים מעל את האגוזים. 7. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני למשך 45-50 דקות או עד שהעוגה משחימה והקיסם יוצא יבש ממרכזה.