1 מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
2 בקערת מיקסר מקציפים את הסוכר, השמן, קליפת התפוז והביצים. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, התבלינים, הגזר המגורר, האגוזים והצימוקים ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד.
3 יוצקים לתבנית ואופים כ-35 דקות, או עד שהעוגה מוכנה. מצננים לחלוטין.
4 מכינים את קרם גבינת השמנת: בקערת מיקסר מקציפים את גבינת השמנת, אבקת הסוכר וקליפת תפוז עד לקבלת מרקם חלק (אפשר במטרפה ידנית). מחלצים את העוגה מהתבנית לצלחת הגשה, יוצקים עליה את הקרם ומגישים.
>> והנה עוד ים של מתכונים לשבועות