1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2. קולים במחבת את החילבה כ 15 שניות תוך ערבוב. 3. מוסיפים למחבת את החמאה והמרגרינה ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות. 4. שמים בקערת ערבוב גדולה את הביצים, מים, סוכר, מלח, שומשום, קצח, ואת תערובת החמאה המומסת. מערבבים היטב. 5. מוסיפים בהדרגה את שני סוגי הקמח אל הקערה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. 6. קורצים עיגולים קטנים מהבצק ומשטחים בעדינות בעזרת הידיים לעובי של כ-2 ס"מ. 7. מסדרים את העוגיות על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה. מורחים בביצה טרופה ומפזרים עליהן שומשום ביד נדיבה. 8. מכניסים לתנור ואופים כשעה. מורידים את הטמפרטורה ל-150 מעלות ואופים 10 דקות נוספות לייבוש. 9. מוציאים מהתנור ומצננים. מעבירים לצנצנת אטומה.