1 מערבבים את החומרים הרטובים בקערה בינונית: טורפים את הביצים, מוסיפים את הקוטג', רסק התפוחים, הסילאן, השקדייה, שמן הקוקוס ותמצית הווניל. מערבבים.
2 מוסיפים לבלילה את החומרים היבשים: הקינמון, המלח, אבקת האפייה ושני סוגי הקמח. מערבבים היטב עד לאיחוד מלא של כל החומרים.
3 מוסיפים את הצימוקים ובוחשים.
4 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ומשמנים תבנית אפייה (אינגליש קייק, תבנית מלבנית או תבניות אישיות), יוצקים את הבלילה ואופים 25-30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
5 ניתן להוסיף צימוקים או סוכר חום על מנת להמתיק לפי הצורך.