1 מחממים את התנור מראש לחום בינוני (180c). מרפדים את התבנית בנייר אפייה. שופכים את הבוטנים הקצוצים לצלחת. 2 שמים את החמאה הרכה, את חמאת הבוטנים ואת הסוכר החום באחת הקערות. מערבבים בכף העץ עד שנוצרת תערובת חלקה. מוסיפים את הביצה ובוחשים שוב עד שהתערובת אחידה. 3 בקערה השנייה מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והמלח. 4 מוסיפים בהדרגה, כף אחר כף, את תערובת הקמח לתוך תערובת הבוטנים תוך בחישה מתמדת. מערבבים היטב עד שמתקבל כדור בצק גמיש, הדומה לפלסטלינה. 5 צובטים כמות קטנה מן הבצק ומגלגלים לכדור בגודל אגוז מלך. משטחים בכפות הידיים צד אחד של הכדור על הבוטנים הקצוצים שבצלחת. מתקבלת עוגייה מצופה מצֿדה האחד בבוטנים. מניחים את העוגיות על תבנית האפייה המרופדת, כשהצד המצופה כלפי מעלה. 6 מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים 25 דקות. 7 מוציאים את התבנית בזהירות מן התנור. מעבירים את העוגיות אל רשת הצינון ומניחים להן לעמוד כשעה. לאחר שהצטננו לגמרי, מעבירים אותן לכלי אטום.