המצרכים :לבראוניז:
לפופקורן לוטוס:
אופן ההכנה:1 מתחילים בבראוניז: מחממים תנור ל-160 מעלות. ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד מריר לקבלת תערובת חלקה, ומצננים מעט. טורפים בקערה גדולה ביצים, סוכר ומלח. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים להטמעה. מוסיפים את הקמח והקפה המומס ומערבבים. 2 יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת 20 ס"מ מרופדת בנייר אפייה, ואופים 25-28 דקות, עד שהבראוניז אפויים למראה אך עדיין רכים במרכז (מי שלא אוהב את הבראוניז שלו פאדג'יים יכול להאריך את זמן האפייה בכמה דקות). מצננים היטב. 3 מעבירים את ממרח הלוטוס לקערה קטנה, ומחממים במיקרוגל עד שהוא נמס והופך לנוזל חלק. מעבירים את הפופקורן לקערה ויוצקים עליו את ממרח הלוטוס. מערבבים היטב כך שהפופקורן יצופה היטב בממרח. 4 משטחים את תערובת הפופקורן על הבראוניז ומהדקים היטב בעזרת כף לשכבה יחסית אחידה, מעבירים לקירור למשך כשעה להתייצבות. חותכים לקוביות בגודל הרצוי וזוללים מיד. *ניתן לשמור את הבראוניז ללא ציפוי הפופקורן בקופסה אטומה במקרר 4-5 ימים. את הפופקורן עצמו יש לשטח על הבראוניז רק ביום ההגשה. מי מהמתוקים האלה בא לאמא? | צילום: דרור עינב, mako אוכללבלוג של ענבל - פיית העוגיות
|