1 מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מערבבים את הפירורים היטב עם החמאה המומסת.
2 מעבירים את המסה שהתקבלה לתבנית והיטב מהדקים לתחתית התבנית.
3 מקציפים את הגבינה עם החלב המרוכז עד לקבלת קרם קליל.
4 מרככים את הג'לטין במים קרים למשך 10 דקות עד לקבלת מרקם רך.
5 מחממים את החלב עם הג'לטין עד להמסה ומערבבים עם תערובת הגבינה.
6 מוסיפים את מיץ הלימון לתערובת הגבינה ומערבבים. מכסים את התבנית הקפיצית בניילון נצמד ומקררים ארבע שעות לפחות.
7 מפזרים מעל את פירות היער, ומגישים.
* ניתן להוסיף לבסיס הביסקוויטים 2-3 כפיות של קינמון טחון, ולתערובת הגבינה גרגירים מתרמיל וניל אחד או 2 כפות קפה נמס מעורבבות עם 2 כפות חלב חמים.