1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מערבבים את הריקוטה עם הביצים והסוכר. מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת והווניל, ומערבבים. 3. מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות, לא לערבב יותר מדי. מוסיפים את הדובדבנים ומקפלים אותם פנימה. 4. משמנים נייר אפייה שהונח בתבנית ומקמחים אותו קלות. 5. בעזרת כף יוצקים 12-15 סקונס על נייר האפייה. בוזקים מעט סוכר דמררה מעל הסקונס, ואופים 20 דקות או עד שהסקונס מזהיבים קלות. 6. מניחים לסקונס להתקרר 10 דקות על רשת, ומגישים מיד עם קרם פרש.