המצרכים (4 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 חוצים כל טורטייה לשניים, מקפלים כל חצי לצורת משולש וממלאים כל משולש בגבינה צהובה וזיתים. 2 טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם (בדיוק כמו שמכינים שניצל). 3 מניחים את כיסי הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל פונה למטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות. * מגישים חם עם ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים. >> בפעם שעברה הכנו מאפינס תירס וגבינה >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנה מתכונים לראש השנה |