1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מטגנים את הבצלים במחבת עם חמאה ותימין כ-10 דקות על להבה נמוכה, עד להזהבה. מצננים.
3 מערבבים בקערה גדולה את הקמח ואבקת האפייה עם המלח.
4 בקערה אחרת מערבבים את כל יתר החומרים, ומוסיפים לקערה עם הקמח. מוסיפים חצי מכמות הבצל המטוגן ומערבבים הכל (רק כמה שצריך כדי לאחד את התערובת, לא יותר מזה).
5 יוצקים לתבנית שקעים משומנת עד לשני שליש מהגובה, מניחים על כל מאפין מעט מהבצל המטוגן שנותר ואופים 25 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים.
יאמי יאם! | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל