מערבבים הכל במיקסר עם וו לישה במספר פולסים קצרים.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים מעט, מחלקים לשני חלקים ומניילנים, מניחים במקרר חצי שעה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
לאחר חצי שעה לוקחים חלק אחד של הבצק ומרדדים לעובי של חצי ס״מ ואז מקפלים את הבצק לשניים כדיי שיהיה בעובי של ס״מ. מקמחים חותכן עגול וקורצים עיגולים, משתדלים לקרוץ כמה שיותר צפוף בלי לסובב את החותכן תוך כדיי קריצה. עושים אותו דבר עם החלק השני
מניחים על נייר אפייה במרווחים של 2 ס״מ ומכניסים למקרר כ-10 דקות(לא חובה).
לאחר מכן אופים 10-12 דקות עד שהביסקוויטים נהיים חומים.
לאחר שיוצאים מהתנור מורחים אותם במעט חמאה מומסת.
בתאבון(: