מאפה כרובית מוקרםאם המילה "מוקרם" זורקת אתכם לשנות השמונים וליותר מדי גבינה צהובה, אתם מוזמנים להחליף אותה ב"רויאל" - תערובת של שמנת מתוקה, מעט קמח, מוצרלה וביצים, שתקפיץ כל ירק לשמיים. היום אנחנו דוהרים על כרובית
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 16/04/20 11:03
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
ללמעלה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מפרקים את הכרובית לפרחים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? הנה הוא בשלמותו | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 3 מבשלים את פרחי הכרובית 10 דקות במים רותחים. 4 מכינים רויאל: מערבבים שמנת עם ביצים, מלח, פלפל וקמח. מוסיפים שני שליש מכמות המוצרלה המגוררת ומערבבים. 5 מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית ושופכים עליהם את הרויאל. 6 מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינה ועליה את פירורי הלחם זהובים. מזלפים מעט שמן זית ואופים עד להזהבה, 25-30 דקות. |