המצרכים :לתבנית 12 שקעים:
למלית:
לציפוי (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את השקעים בעטרות נייר או משמנים היטב. 2 מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והסוכר בקערה גדולה. 3 בקערה שנייה מערבבים את הביצים, השמן, הווניל והיוגורט. 4 מוסיפים את התערובת הרטובה לקערה הראשונה ומערבבים כמה שפחות - רק עד שלא רואים יותר קמח. אם יש גושים בבלילה אל תתרגשו, זה בסדר. 5 יוצקים חצי מכמות הבלילה עד לחצי מנפח השקעים. מוסיפים לכל שקע כפית נוטלה, יוצקים את שאר הבלילה ומערבבים מעט. אם רוצים מפזרים מעל את אגוזי הלוז. 6 אופים כ-25 דקות או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא יבש עם פירורים לחים. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית |