המצרכים (10 מנות):למלית:
לשבלולים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את הדלורית עם הגבינות, תבלינים, שום ושמן זית.
3 על משטח נקי ויבש פורשים עלה של פילו, את שאר החבילה מכסים בינתיים במגבת.
4 מרססים בספריי שמן את העלה, מקפלים לשניים לאורך ומסדרים כ-2 כפות מהמלית לאורך העלה המקופל, צמוד לשוליים. מגלגלים את העלה לגליל ואז לשבלול. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. חוזרים על הפעולה עם 9 עלי פילו נוספים.
5 אופים כ-20 דקות, עד שהשבלולים הופכים שזופים.
לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל
|