לרוטב:
מחממים תנור ל200 מעלות.
מטגנים את 4 העגבניות עם כף שמן זית, מוסיפית כפית אורגנו, כף רסק עגבניות ורבע כוס מים רותחים. נותנים להכל להתבשל 7 דקות מרככים טיפה את העגבניות עם מזלג כדי שלא יווצרו גושים ומניחים בצד להתקררות.
אם רוצים לחסוך בזמן אפשר להשתמש ברוטב מוכן.
לבצק:
שמים בקערה, 2 כוסות קמח רגיל, כפית אבקת אפייה, חצי כפית מלח, מפנים מקום במרכז הקערה ושופעים לבור את היוגורט מיכל של 200 מ"ל ושתי כפות שמן.
לשים את התערובת לבצק, הבצק צריך להיות מעט דביק.
מקמחים משטח ומרדדים את הבצק, אם הא דביק מידי ניתן להוסיף עוד קמח. להעביר לתבנית אפייה.
לבדוק שהרוטב התקרר ולמרוח אותו מעל הבצק, מפזרים גבינה צהובה ואילו תוספות שרוצים (זיתים, פטריות, עגבניות וכו')
מכניסים את הפיצה לתנור ואחרי 10 דקות לבדוק שהיא אפויה למטה ו.. בתאבון!!