1 תחילה מחממים את התנור ל170 מעלות.
מערבבים ביצה אחת יחד עם כל סוגי הקמחים ואבקת האפייה. לאחר מכן, להוסיף את הגבינות הקשות (פרט לשתי כפות אותם יש להשאיר בצד), את החמאה וכחצי מכמות החלב, וללוש לבצק מעט דביק.
2 לחתוך את הבצל לרצועות ואת הזוקיני לפרוסות. לטגן תחילה את הבצל עד להזהבה קלה ולהוסיף את הזוקיני לעוד מספר דקות.
3בקערה נפרדת, מערבבים את הבצל והזוקיני יחד עם חצי ביצה, שתי כפות של גבינות קשות, ריבועי הגבינה המלוחה, הבצל הירוק, יתר החלב הנותר ותבלינים לפי הטעם.
4 משטחים את הבצק בשתי תבניות מלבניות קטנות ומעל מוסיפים את תערובות הבצלים והקישואים.
5 מכניסים לתנור לכעשרים דקות עד להזהבת הלחמים.
*ניתן להוסיף קוביות בטטה מוקפצות או רצועות דקות של פלפלים.