1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הגבינה, המלח, הסוכר והביצה לתערובת אחידה.
2 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לכמה שעות במקרר.
3 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
4 מרדדים את הבצק המקורר למלבן בעובי 3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 4 ס"מ.
5 מורחים את העיגולים בביצה הטרופה ומפזרים מעל שומשום וקצח.
6 אופים 15 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
דודו אוטמזגין. סטיילינג: ליאת אוטמזגין | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל