1 מכינים מוס בננות מקורמלות: מערבבים ג'לטין ומים ומניחים בצד לכמה דקות. מקרמלים בננות עם סוכר חום. מסירים מהאש וטוחנים למרקם חלק יחד עם החלב. מחזירים לבישול ומבשלים עד 80 מעלות, מסירים מהאש ומוסיפים ג'לטין. מצננים ומקפלים פנימה שמנת מוקצפת. מעבירים לתבנית חצאי עיגול ומקפיאים
2 מכינים קרם קיווי: מבשלים מחית קיווי עם 20 גרם סוכר. מוסיפים פקטין, קורנפלור, ויתרת הסוכר שעורבבו מראש בקערה, מביאים לרתיחה מלאה ומסירים מהאש. מצננים, מוסיפים חמאה וטוחנים למרקם חלק. מעבירים לתבנית חצאי עיגול ומקפיאים
3 מכינים בצק פריך: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון מקרימים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצה ואת השקדים וטוחנים. מוסיפים קמח וציפורן וטוחנים בפולסים עד לקבלת בצק. מרדדים בין 2 ניירות גיטרה לעלה בצק דק ומעבירים לקירור.
4 קורצים עם הרינג עיגולים, וחותכים כל עיגול בדיוק באמצע ל-2 חצאי עיגול שווים. אופים ע"ג סילפן מחורר למשך 13 דקות עד להזהבה, מצננים.
5 מכינים ספרות מיץ תפוחים: מערבבים אלגינט ומים בבלנדר למשך 3 דקות ומניחים במקרר מכוסה. מערבבים את מיץ התפוחים עם הקסנטן והקלציום וטוחנים עם בלנדר מוט. מכסים ומקררים בתוך סקוויזר. מעבירים את תערובת האלגינט לכלי גדול ומזלפים טיפות מתוך הסקוויזר.
6 מכינים קציפת מסקרפונה: מקציפים לאט את כל החומרים עד לאיחוד ומגבירים את מהירות המיקסר לכמה דקות.
7 מרכיבים את העוגה: מסדרים בין שני ביסקוויטים חצי עיגול של קרם קיווי וחצי עיגול מוס בננות. מזלפים מלמעלה קרם מסקרפונה ומניחים ספירות תפוח. אפשר לגרד מעל גבינת גרוייר.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.