1 מכינים את הבצק: במעבד מזון טוחנים את הקמח, החמאה, המלח והחלמונים לפירורי בצק. מאחדים אותם לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
2 מכינים את המלית: בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המלית ומניחים בצד.
3 פורסים את הגזרים והזוקיני בעזרת מנדולינה לפרוסות ארוכות לאורך ומחממים במיקרוגל כדקה עד לריכוך קל של הירקות.
4 מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות ומרפדים איתו תבנית פאי. מצמידים את הבצק לדפנות בעזרת האצבעות. מחוררים בעזרת מזלג ומעבירים למקפיא ל-30 דקות. בינתיים מחממים את התנור ל-170 מעלות.
5 אופים את התבנית עם הבצק כ-13 דקות עד שהבצק מתייצב מעט אבל לא משחים, ומצננים לגמרי.
6 שופכים את המלית על הבצק האפוי, מגלגלים כל רצועה של ירק ליצירת ספירלה שמזכירה פרח ומניחים בתוך המלית. מברישים את הכל בשמן זית ואופים שוב כ-15-20 דקות עד שהבצק זהוב והירקות עדיין קראנצ'ים מעט.
כל המתכונים מובאים כי שנשלחו על ידי המתמודדים.