1 מכינים את הבצק: מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מעבדים במעבד מזון את הקמח, אבקת השקדים, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והחמאה לבצק. מפוררים על משטח סילפט או תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות.
3 ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בבן מארי.
4 טוחנים את הפירורים האפויים במעבד מזון יחד עם השוקולד המומס והשמן. מוסיפים את הפייטה ומערבבים. משטחים בתבנית וקורצים צורת עיגולים קטנים.
5 מכינים את הפנה קוטה: מביאים לרתיחה בסיר קטן את השמנת המתוקה, החלב, מחית הלימון, הסוכר, הוניל וגרידת הלימון. כשרותח, מוסיפים את מסת הג'לטין ומערבבים עד שהיא נמסה. מוזגים לשקעים קטנים בצורת פנהקוטה ומביאים להקפאה.
6 מכינים את קישוט הלימון: מבשלים את קליפות הלימון עם הסוכר והמים עד שהן מתרככות.
7 מניחים מעל כל עיגול בצק את הפנקוטה, מקשטים בקליפות לימון ומניחים עלה זהב אם רוצים.
המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.